PDA

View Full Version : wie weet er veel over laptop



belgiumgirl
06-07-2010, 09:51
ik heb 2 probleem bij mijn laptop
1 is ik heb geen geluid meer op mijn laptop die gwn spoorloos
2 is ik kan niet op internet want heb mijn internet verbinding verdwijderd
bij beheren prongeluk


wie of wie kan mij zo snel moglijk helpen aub

Tufa7e
06-07-2010, 10:02
voor 1: je moet bij configuratiescherm en dan bij geluiden en opties
voor 2: dat gebeurde mij ook,, heb me laptop opnieuw gereset

recepten
07-07-2010, 12:29
Nerddddddddd!!!! helppp hjahahaha

IMO
07-07-2010, 09:34
Belgium, gevonden?

belgiumgirl
07-07-2010, 10:30
Belgium, gevonden?

neen heb het nog niet gevonden
geluidt maakt voor mij niet uit
als ik maar internet terug kan hebben
dan kan ik gwn van uit mijn kamer op z.nl

Tufa7e
07-07-2010, 10:30
NERD !! We Hebbe Je Nodig:blozen: !!

IMO
07-07-2010, 10:36
Probeer dit:
- Ga naar start
- Daarna naar alle programma's
- Goed kijken en dan zie je internet explorer
- Je moet echt tussen alle bestanden kijken

belgiumgirl
07-07-2010, 11:57
Probeer dit:
- Ga naar start
- Daarna naar alle programma's
- Goed kijken en dan zie je internet explorer
- Je moet echt tussen alle bestanden kijken

dan heb ik ook gedaan

IMO
08-07-2010, 12:15
dan heb ik ook gedaan

niet gevonden? :(

belgiumgirl
08-07-2010, 07:54
nee

IMO
08-07-2010, 07:58
hmmm

kijk eens bij netwerklocaties internetverbindingen ofzo


- ik had dat ook eens gehad, maar was wel gelukt

belgiumgirl
08-07-2010, 08:09
ik heb zo iets van mijn internet verdwijderd
das nu de probleem
en ik weet niet hoe ik die terug kan halen

IMO
08-07-2010, 08:13
Kijk op de harde schijf ofzo


Wat heb je precies verwijderd. Ik dacht dat je internet wegwas

belgiumgirl
08-07-2010, 08:21
bij mijn computer als je met u recht muis knop druk
heb je beheren
daar ergens heb ik prongluk gedruk
en zo heb ik mijn internet acunt verdwijderd

IMO
08-07-2010, 08:22
Alleen de account?

IMO
08-07-2010, 08:22
Wil je nieuwe account dan of wat anders

belgiumgirl
08-07-2010, 08:24
ja als ik die terug heb
dan heb ik internet

IMO
08-07-2010, 08:25
Staat bij configuratiescherm rechtsboven bij gebruikersaccounts, bij jou ook?

IMO
08-07-2010, 08:25
en dan account wijzigen

belgiumgirl
08-07-2010, 08:34
ok bedankt
ik ga dat strax proberen
en als het ni lukt
laat ik dat doen door mijn broer
wanneer dat hij tijd heeft

IMO
08-07-2010, 08:36
ok bedankt
ik ga dat strax proberen
en als het ni lukt
laat ik dat doen door mijn broer
wanneer dat hij tijd heeft

Ja is goed:)